Категорії
Новини

Комплексний ремонт квартир

Комплексний ремонт є повним технологічним циклом ґрунтовного благоустрою житла. Він охоплює всі стадії ремонтних робіт, починаючи з розробки дизайн-проекту приміщень та закінчуючи їх декоруванням. Найбільший інтерес комплексний ремонт квартир для тих замовників, хто хоче зробити одноразове фінансове вкладення та отримати якісний та гідний результат на довгий час.

Комплексний ремонт проводиться повністю у всій квартирі та має на увазі кардинальну перебудову її окремих конструктивних елементів та інженерних систем. У той час як косметичні переробки торкаються лише видимих складових житла та спрямовані на покращення загальної зовнішньої естетики квартири або окремих її приміщень.

Євроремонт або капітальний ремонт є різновидами комплексного благоустрою житла, спрямованого на покращення функціональних якостей приміщень, ергономічну організацію простору та створення комфортних умов проживання. Досягти всіх поставлених цілей можна лише в тому випадку, якщо ремонт здійснює компетентний та досвідчений підрядник.

Початок капітального ремонту пов’язаний із діагностикою існуючого обладнання та заміною зношених старих зразків. На цьому етапі проводиться кардинальне влаштування житла, засноване на дозвільних документах про погодження перепланування. Воно може зачіпати приєднання балкона до квартири, демонтаж та перенесення міжкімнатних перегородок. Участь кваліфікованих фахівців у капітальному процесі перебудови дозволяє провести ремонт відповідно до норм, чітко та злагоджено.

Після завершення етапу структурних переробок та чорнових робіт настає стадія обробки квартири. На цьому етапі монтується система стелі, облаштовується покриття для підлоги, проводяться оздоблювальні роботи поверхонь стін. Грамотність та професійні вміння майстрів, що займаються оздобленням, мають велике значення. Навіть найсучасніший і найдорожчий матеріал при недотриманні технологій монтажу втратить свої високі технічні характеристики та функціональність. А в деяких випадках може стати небезпечним в експлуатації. Тому оздоблення стін, монтаж підлогових та стельових покриттів повинні здійснюватися лише грамотними фахівцями.

Завершальним етапом комплексного ремонту є облаштування освітлення у приміщеннях, дизайнерське оздоблення окремих елементів інтер’єру, декорування стель, ніш, віконних та дверних отворів, розстановка меблевих конструкцій.

Комплексний ремонт можна вважати завершеним, коли квартира повністю готова до експлуатації, в’їзду власника та його комфортного проживання. Оскільки кожна комплексна перебудова це процес індивідуальний, орієнтований на інтереси та переваги клієнта, він вимагає не тільки повної професійної віддачі. Велике значення має вміння адаптувати побажання клієнта до можливостей квартири.

Компанія «БігМайстер» має розгорнуте портфоліо, де представлена практично вся колекція робіт з нашою безпосередньою участю, вважаючи, що клієнту краще один раз побачити результати, перш ніж замовляти комплексний ремонт. Для всіх, кого зацікавили наші роботи, і хто поки не знає , як реалізувати свої незвичайні та оригінальні ідеї облаштування власного житла, створені наші «Контакти». Зв’язавшись з нами, можна отримати розгорнуту інформацію про проведення робіт, терміни та вартість, використовувані технології та матеріали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.