Категорії
Новини

Стеля на кухні, Одеса

При виборі стелі для кухні потрібно керуватися кількома важливими характеристиками: матеріал для стелі має бути вологостійким, стійким до перепаду температури, а також стійким до прилипання жиру. Якщо матеріал відповідатиме всім цим вимогам, то довговічність терміну служби такої стелі вам забезпечена. Якщо ж тільки хоч один із критеріїв не виконуватиметься, то така стеля швидко прийде в непридатність.

Найпростіший спосіб оновити стелю – це пофарбувати його фарбою. Однак, як відмічено з практики, така стеля не витримує впливу вологи і осінь швидко стає непридатною в естетичному плані. Небагато продовжиться термін служби стелі, якщо ви використовуватимете вологостійку фарбу.

Такий спосіб обробки стелі ідеально піде для невеликих кухонь при ремонті квартири в Одесі, з не дуже високими стелями, оскільки цей спосіб допоможе простір зберегти візуально.

Цей спосіб оновлення стелі дуже вигідний в економічному плані, проте відразу зрозумійте, що оброблена таким способом стеля прослужить вам не довго.

Стеля із пінополістирольних плит в Одесі

Ще один варіант використовувати пінополістиролові плити. Вони можуть бути різними за колірною гамою. Ви підберете ті, які краще впишуться у ваш інтер’єр.

Переваги використання пінополістиролових плит у тому, що вони мають позитивні якості: безпеку матеріалу; звуконепроникність; вологостійкість; довговічність; зручність в експлуатації; важкозаймистість.
Установка таких плит проводиться вкрай легко, проблем у їх укладанні не буде. Робота з монтажу цього матеріалу не вимагає спеціалізованих знань та навичок.

Підвісна стеля на кухні в Одесі

Мабуть, найдорожчий спосіб ушляхетнити стелю вашої кухні – це підвісна стеля. Зробивши підвісну стелю, ви отримаєте дивовижний вигляд вашої стелі, вони безпечні, справляються з вологою, димом і кіптявою. це, звичайно ж, підвісна стеля. Вам не треба витрачати гроші на те, щоб усунути ці дефекти.

Основа такої стелі – це металевий каркас. Далі ви самі вибираєте вид декору, яким заповнюється екран. Екран може бути виконаний з гіпсокартону вологостійкого, пластикової панелі або вагонки, а може бути і з підвісних рейкових пластин.

За допомогою підвісних стель ви можете заховати труби, електричні дроти, вентиляцію.

Єдиний недолік підвісних стель це зменшення висоти на 10-15 сантиметрів вашої кухні. Вибираючи підвісну стелю, ви вибираєте красу і довговічність!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.