Категорії
Новини

Заміна склопакета у металопластиковому вікні: коли необхідна та як виконується?

Склопакет – це конструкція для віконних отворів з одного скла або декількох, з’єднаних між собою по всьому периметру за допомогою рам із ПВХ, дерева або алюмінію. Заміна склопакета – поширена послуга, пов’язана з недбалою експлуатацією віконних конструкцій або їх зношуванням внаслідок тривалого користування. Встановлення нового склопакета відбувається без заміни рами.

Заміна склопакета у пластиковому вікні: основні причини

Обставин, через які може знадобитися заміна склопакета, не так багато:

  • Механічне пошкодження – склопакет, що розбитий або тріснув, може бути наслідком непрофесійного монтажу або недбалого поводження з конструкцією.
  • Погіршення зовнішнього вигляду – частіше за все пов’язане з неправильним доглядом за скляними поверхнями або встановленням дуже дешевих склопакетів низької якості.
  • Покращення характеристик вікна – пов’язане з постійним удосконаленням технічних параметрів та експлуатаційних особливостей віконних конструкцій.

У кожному з цих випадків без заміни склопакета не обійтися. Головне завдання домовласника – правильно вибрати відповідний виріб.

Велика різноманітність сучасних склопакетів (низькоемісійні, мультифункціональні, всесезонні, енергоощадні) надає повну свободу вибору на цьому етапі, але покупцям частіше за все не вистачає інформації та досвіду, щоб зробити його правильно.

Набагато простіше та результативніше звернутися за допомогою до досвідченого майстра, який вкаже на особливості кожного виду склопакетів та допоможе підібрати оптимальний виріб у конкретному випадку. Саме так працюють спеціалісти віконного сервісу Vizer.

Як замінити склопакет у металопластиковому вікні? Ключові етапи

Заміна склопакета складається з таких етапів:

  • вимір конструкції;
  • вибір необхідного пакета (з урахування побажань домовласника);
  • виготовлення конструкції;
  • транспортування виробу;
  • монтаж конструкції в отвір.

Заміна склопакета – багатоетапний процес. Робота з рамами, що виготовлені з різних матеріалів, відрізняється певними особливостями, які потрібно враховувати для монтажу без помилок.

Враховуючи, що склопакет – це крихка конструкція, пошкодити його, не маючи досвіду поводження з такими виробами, дуже просто навіть на етапі транспортування, не кажучи вже про монтаж. Переваги робіт, виконаних досвідченими майстрами:

  • належна функціональність вікон;
  • встановлення конструкції з урахуванням всіх норм техніки безпеки;
  • виключення вірогідності пошкодження склопакета на етапі його транспортування та монтажу.

Заміна склопакета за цінами, що покращують настрій замовникам, – одна з головних особливостей компанії Vizer. Роботи виконуються з гарантією та без передоплати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.