Категорії
Новини

Сучасні евакуатори в Україні

Для населених пунктів з інтенсивним трафіком руху автомобілів вкрай необхідно, щоб автошляховики мали таку спецтехніку, як сучасні потужні евакуатори з платформою для перевезення легкових, вантажопасажирських і навіть вантажних автомобілів.

Сучасні евакуатори

Компанія «Техкомплект» пропонує замовити такі види спеціальних платформ для доставки транспортних засобів в ангар СТО або на штрафмайданчик ДПС:

  • Платформи власного, заводського виготовлення зі знімними низькими бортами, в яких для затягування автотехніки, що евакуюється, застосовуються спеціальні крано-маніпуляторні установки з так званих евакуаторних серій. Конструктивно такі підйомні механізми, як евакуаторні крани-маніпулятори мають жорстку конструкцію, яка розрахована на підняття багатотонних вантажів на максимальному вильоті стріли. Техкомплект пропонує італійські крани-маніпулятори для евакуаторів від торгових марок PM та Comet. У бренду PM це серія Lift Away (скорочено LA), а у торгової марки Comet евакуаторні крани-маніпулятори входять до серії «T». За допомогою крано-маніпуляторних установок PM можна затягнути на евакуаторну платформу транспортні засоби вагою до 8395/299 т (на мінімальному/максимальному вильоті стріли відповідно). Для монтажу таких крано-маніпуляторних установок необхідно як базовий транспорт використовувати вантажні шасі з мінімальною повною масою від 12 т і вище. А крани-маніпулятори від Comet можуть транспортувати автозасоби вагою до 7,3/4 т (на мінімальному/максимальному вильоті стріли відповідно). Очевидно, що за допомогою підйомних механізмів з такими потужними ключовими технічними характеристиками можна піднімати не лише легкові автомобілі, а й вантажопасажирські автобуси та малотоннажні вантажівки. Ці ж крано-маніпуляторні установки дозволяють зняти з платформи транспортні засоби, що евакуюються.
  • Платформи власного, заводського виготовлення з похилою задньою частиною, в яких для затягування автотехніки, що евакуюється, застосовуються тросові вантажні лебідки. Щоб зняти автомобіль із платформи, використовуються знімні або висувні аппарелі. Вантажопідйомність такого автовоза залежить від ресурсу базового шасі. Наприклад, на базі 12-тонного шасі можна перевозити автомобілі вагою 6 тонн. Ця ж спеціальна техніка застосовується як автовози.

Є й альтернативне рішення. Якщо вам потрібно евакуювати вантажну техніку вагою до 15 тонн, рекомендуємо дізнатись у відділі продажів заводу, як буде на евакуатор ціна від італійської марки BOTTI. Особливість таких евакуаторних моделей полягає в тому, що вони монтуються на базову вантажну техніку з повною вагою до 42 т і можуть перевозити середньотоннажні вантажівки.

Місцезнаходження відділу продажів Заводу спецтехніки Техкомплект, який пропонує евакуатори, – Київ, Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.