Категорії
Новини

Стильна і якісна покрівля: де замовити?

Серед великого різноманіття покрівельних матеріалів в останні роки набуває все більшої популярності бітумна черепиця, монтаж якої потребує певних навичок. Вона має стильний вигляд та переваги у використанні. Компанія «Світ Покрівлі» пропонує послуги монтажу бітумної черепиці. П’ятнадцятирічний досвід на сотнях проєктів – запорука того, що робота буде виконана швидко та якісно.

У чому переваги бітумної черепиці

Бітумна черепиця – це скловолокно, просочене модифікованим бітумом. Через гнучкість її ще називають м’якою покрівлею. Такий варіант покриття має суттєві переваги, але через певні конструктивні особливості її монтаж вимагає досвіду.

Серед переваг вибору саме такого покрівельного матеріалу, можна виділити такі:

  • завдяки особливостям матеріалу має хорошу звукоізоляцію;
  • забезпечує додаткову теплоізоляцію покрівлі;
  • гнучка, тож може бути застосована на різних елементах покрівлі: ввігнутих, циліндричних, вигнутих і т. д.;
  • з урахуванням попереднього пункту, витрати покрівельного матеріалу суттєво скорочуються;
  • через свою м’якість стійка до пошкоджень;
  • не проводить електрику, тож краще за металеві аналоги забезпечує захист від блискавки.

Монтаж бітумної черепиці не можна проводити при температурі, нижчій за +5° С, а також є вимоги до зберігання такого покрівельного матеріалу: в закритому приміщенні, на піддонах – 16 рядів у висоту. Варто зазначити, що від якості, з якою виконано монтаж бітумної черепиці, залежить довговічність та реалізація вищевказаних переваг, тому замовляйте послугу у професіоналів.

Як замовити бітумну черепицю

Інтернет-магазин «Світ Покрівлі» пропонує бітумну черепицю на будь-який смак та бюджет. Ціна, колір, форма, кількість шарів, гарантійний термін – кожен може вибрати покриття під свої потреби. Компанія співпрацює з надійними європейськими підприємствами, тож гарантує якість покрівельних матеріалів. А якщо додатково замовити монтаж бітумної черепиці https://svitpokrivli.ua/ua/montazhni-roboti/pokrivla/montazh-bitumnoj-cherepici/, ціна приємно здивує, адже саме зараз «Світ Покрівлі» пропонує акцію – 5% знижки на монтажні роботи при покупці матеріалу в інтернет-магазині. Додатково можна замовити аксесуари до покрівлі та фасаду.

Після замовлення монтажу співробітники компанії приїдуть на місце, виконають всі необхідні заміри та складуть кошторис, який залишиться незмінним до кінця робіт. Професійні будівельники з багатим досвідом по укладанню покрівлі зроблять монтаж швидко та якісно, з гарантією 5 років на виконані роботи та 30 років на саму черепицю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.