Категорії
Новини

Міфи про ламінат: розвінчання популярних стереотипів

Простота догляду та легкість монтажу зробили ламінат вкрай популярним видом підлогового покриття. Нині ламінат існує у вигляді безлічі типів та пропозицій різного рівню стійкості, покриття, цупкості тощо. Проте коли ринок тільки знайомився з тим, що таке ламінат, переваги і недоліки цього матеріалу породили чимало стереотипів щодо його можливостей застосування.

Відповіді на розповсюджені міфи

Майже напевно, під час вибору покриття, ви чули хоча б один з наступних міфів про ламінат:

  1. «Ламінат пасує лише певним стилям інтер’єру». Навряд чи цей міф взагалі мав колись рацію. Сильною стороною ламінату є велика різноманітність декору. Підібрати потрібний можна практично під будь-який дизайн.
  2. «Ламінат нетривкий і легко пошкоджується». Для того, щоб цього уникнути, достатньо просто підібрати відповідний клас міцності для приміщення, що вкривається ламінатом. Ламінат також повинен лежати на рівній підлозі: обов’язково поцікавтесь як вирівняти пол під ламінат, щоб уникнути його пошкоджень від експлуатації після його встановлення.
  3. «Ламінат небезпечний для здоров’я». Хоча ламінат справді містить деякі отруйні речовини в своєму складі, уся продукція перевіряється на здатність виділяти їх у повітря. Виробники ламінату гарантують відповідність стандартам безпеки.
  4. «Ламінат боїться води, тому не можна класти ламінат у ванну кімнату». Сучасний ламінат має водостійке покриття, що захищає його від деформації. Якщо ви цікавились, як правильно постелити ламінат, то могли дізнатись також і про те, що оброблені воском замки ламелей роблять матеріал повністю водонепроникним. Питання про те, як висушити ламінат не постане перед вами, допоки ситуація не дійде до затоплення.
  5. «Невідомо як відмити ламінат, тому на кухні завжди краще класти плитку». Звичайною водою. З застосуванням додаткових засобів, якщо це жир або інші складні види забруднення. Немає нічого складного в тому, як покласти ламінат в кухні. Не дозволяйте стереотипам переконати вас, що ламінат гірше, ніж плитка: як ламінат, так і плитка підійдуть для підлоги кухні чи ванної кімнати. 

Чому ламінат це хороший вибір

Поняття «ламінат» не є чимось монолітним. Як багато існує призначень приміщень, так багато існує і видів ламінатів з різними характеристиками. Уважно перегляньте каталог наших товарів та зробіть вибір саме для ваших потреб. Якщо ви не впевнені, ви завжди можете порадитись із консультантом Profloor про те, як вибрати ламінат. Можливо він порадить вам саме ламінат Kronotex: цей виробник вже встиг зарекомендувати себе на ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи

This site is registered on wpml.org as a development site.